Magisk Camping

Om oss

Din neste opplevelse

Østerdalen er et av de store dalførene på Østlandet, mellom Gudbrandsdalen i vest og riksgrensen mot Sverige i øst. Østerdalen følger Glommas dalføre fra Røros i nord til Elverum i sør, og landskapet er preget av skog og avrundede fjell og snille landskap.

Camping gir en unik mulighet til å komme nær magiske opplevelser i og rundt naturen. Uansett hvilke av våre 6 anbefalte campings-plasser du ønsker å bo på, er det god plass og flotte utgangspunkt for fotturer, fjellturer, sykkeIturer, fiske og flotte naturopplevelser. Du kan gå deler av Pilegrimsleden, oppleve flere nasjonalparker, gå på botanisk vandring, samle topper i Ti på topp eller delta på Geocaching. Du finner den lengste powertrailen med hele 1000 cacher i Rendalen, og det har nå blitt et eldorado for geocachere! Flere aktiviteter venter på mange av plassene. Her det bare fantasien som setter grenser.

I tillegg er det duket for ulike vannaktiviteter som bading, padling av kano og kajakk og båtturer. Her finner du en av innlandets fineste og lengste sandstrender, som ble kåret til en av topp 10 beste strender i 2020.

Er du fluefisker eller liker å fiske med stang? I dalbunnen renner den fiskerike Femundselva, der du finner seks ulike fiskearter som er av interesse for sportsfiskere.

Opplev glamping – eller glamorøs camping på en av våre campingplasser! Bo i vårt koselige, stilig innredede telt med seng, dundyner, ulltepper, gulvtepper og lykter som skaper en eventyrlig stemning. Unn deg selv å våkne i en god seng til fuglekvitter og med solskimmer på teltduken, og opplev stemningen når teltet står og lyser i kveldsmørket.

 Se gjennom hva du kan oppleve ut fra våre 6 idylliske campingplasser. Alle har et vertskap som tar imot deg og bistår i planleggingen av jakten på magiske sommeropplevelser.